Ens agrada l'aigua

 Fes-te soci 

Els nedadors es distribueixen entre l'Escola de Natació i el Club de Natació d'acord amb el seu nivell i voluntat d'accedir a les competicions.   

Per fer-se soci cal omplir els documents que podeu demanar a l'oficina del club, situada a la Piscina Municipal de Centelles, i a més a més, caldrà portar fotocòpia de la targeta Sanitària i fotocòpia del DNI, o si no se'n té, del Llibre de família. 

Escola de Natació  

Si el que vols és practicar un esport però sense deixar de passar-t'ho bé
 

Objectius:  Té com a objectiu millorar els estils i fer gaudir als nens i nenes de les activitat aquàtiques. Quan s'hagi assolit cert nivell, els nens i nenes que ho desitgin podran formar part de l'equip del Club Natació Centelles que participa a les competicions de natació comarcals i de Catalunya.
 

Requisits:   Per formar part de l’escola caldrà haver assolit un nivell mínim en la pràctica d’aquest esport. Caldrà conèixer i realitzar correctament l’estil de crol, esquena i peu de braça. Els nens i nenes que ho desitgin, podran fer una setmana de prova abans d’inscriure’s definitivament        
 

Horaris: L’horari d’entrenaments de dilluns a divendres, els dies que es vulgui,  de 2/4 de 6 a 2/4 de 7. L’escola estarà en funcionament des de primers de setembre a juliol (en períodes de vacances escolars es redefineixen aquests horaris). L’acceptació estarà limitada en funció del nombre de nens i nenes inscrits.    
 

Preus: La quota mensual serà de 50 euros. Tots els cobraments es fan per domiciliació bancària. Així mateix, qualsevol nen o nena inscrit a l’escola haurà de donar-se d’alta de la Federació Catalana de Natació.
 

Llicència Federació Catalana de Natació: La llicència federativa té un cost per temporada. Per a poder fer la inscripció caldrà portar la butlleta d’inscripció i l'imprès de la Federació Catalana de Natació degudament complimentats, fotocòpia del DNI del pare o mare i, cas que el nedador tingui DNI, fotocòpia d’aquest i, en cas contrari, Fotocòpia del Llibre de Família.
 

Més informació: Per a qualsevol dubte, podeu dirigir-vos als entrenadors del Club Natació Centelles de dilluns a divendres, de 2/4 de 6 a les 7 de la tarda, o bé els dilluns de 6 a 7 a les instal·lacions de la Piscina Municipal de Centelles.
 

 

Club de Natació 

Competeix en els campionats d'Osona, de Catalunya i d'Espanya. El pas a l’Equip de Competició implica un nivell mínim de preparació que es quantificarà en funció dels temps assolits en diverses modalitats i distàncies, de tal forma que es garanteixi una preparació mínima per a la competició.
 

Horaris: L’horari d’entrenaments és de dilluns a divendres, de 2/4 de 6 a les 7, entenent que els nens poden venir els dies que desitgin. Els entrenaments van des de setembre a juliol, amb les excepcions dels períodes de vacances escolars. L’acceptació estarà limitada en funció del nombre de nens i nenes inscrits. Pels nedadors que els entrenadors ho creguin convenient els dilluns i dimecres aquest horari pot canviar-se de 2/4 de 7 a 8.
 

Preus: La quota mensual serà de 50 euros. Tots els cobraments es fan per domiciliació bancària. Així mateix, qualsevol nen o nena inscrit a l’Escola haurà de donar-se d’alta de la Federació Catalana de Natació.
 

Llicència Federació Catalana de Natació: La llicència federativa té un cost per temporada. Per a poder fer la inscripció caldrà, la primera vegada, portar la butlleta d’inscripció i l'imprès de la Federació Catalunya de Natació degudament complimentats, fotocòpia del DNI del pare o mare i, cas que el nedador tingui DNI, fotocòpia d’aquest i, en cas contrari, Fotocòpia del Llibre de Família.
 

Més informació: Per a qualsevol dubte, podeu dirigir-vos als entrenadors del Club Natació Centelles de dilluns a divendres, de 2/4 de 6 a les 7 de la tarda, o bé els dilluns de 6 a 7 a les instal·lacions de la Piscina Municipal de Centelles.